Foto’s en verslagen GR5 online!

Inmiddels heb ik al mijn verslagen van de 21 wandeldagen op de Traversée des Alpes gepubliceerd. Bij elk verslag kan je ook het hoogteprofiel en een kaart vinden. Uiteraard kunnen foto’s van de tocht niet ontbreken. Een kleine teaser met een vijftigtal foto’s van de eerste 11 stapdagen kan je hier vinden. De rest volgt zeer binnenkort.

Wil jij zelf de GR5 wandelen en zit je met vragen over de haalbaarheid, materiaal of wat dan ook? Aarzel niet om me te contacteren. Mailen kan via ultimatehikingmd[ at ]gmail.com . De [ at ] moet je uiteraard door een apenstaartje (= @) vervangen. Of reageer hieronder.

Veel leesplezier!

Michel

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s