Treintickets & Wandelkaarten

Deze week heb ik mijn treintickets van Brussel naar Brest en van Quimper naar Thonon-les-Bains besteld. Omdat ik mijn opties wil openhouden, boek ik geen ticket terug van Landry naar Brussel. Hoe we thuis geraken, zien we nog.

 

Voor geïnteresseerden die een vergelijkbare tocht willen maken: Treinrit 1 tot Brest kostte (bij boeking eind mei 2018) 91€, tussen Quimper-Thonon 94€. Weet dat ik deze 2 maand op voorhand geboekt heb en je ten hoogste drie maanden op voorhand kan boeken bij de Franse spoorwegen. De prijzen kunnen bij aanvang van de boekingsperiode zelfs rond de 60-70€ per treinrit liggen. Wacht je tot het allerlaatste moment, dan lopen de prijzen op van 130 tot meer dan 200€ per ticket.

 

Ook heb ik nu reeds de wandelkaarten van de secties die ik nodig heb, afgeprint via de tools die ik steeds gebruik. Meer over hoe ik dat doe, kan je hier lezen. Het enige dat ik daarop nog moet doen is voor mezelf kilometermarkeringen aanbrengen. Dat helpt dan tijdens de tocht om dagetappes beter in te delen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s